14 MART TIP BAYRAMI

 

 

 

 

            Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Dr Mehmet Selim Bağlı Sağlık Çalışanların 14 Mart Tıp Bayramı’nı Kutladı

Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Dr. Mehmet Selim Bağlı kurum bünyesinde çalışan sağlık çalışanlarının temsilcileriyle bir araya gelerek 14 Mart Tıp bayramını kutladı.

           Sosyal Güvenlik Sağlık Çalışanları temsilcileri, 13 Mart 2016 tarihinde Ankara da yaşanan terör olayından dolayı 14 Mart etkinliklerinin iptal edildiğini bildirdiler. Sağlık çalışanların özlük hakları ile saygınlıklarına kavuşmaları için vermiş oldukları destekleri için Kurum başkanımız Dr Mehmet Selim Bağlı’ya şükranlarını iletip günün anısına plaket takdim ettiler.

           Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanı Dr Mehmet Selim Bağlı ise, yaşanan terör olayından dolayı üzüntülü olduğunu, 14 Mart tıp bayramı etkinliğini iptal edilmesi konusunda gerekli hassasiyeti gösteren Sosyal Güvenlik Sağlık Çalışanlarına teşekkürlerini iletti. Başkan Bağlı ayrıca, Hekimliğin kutsal bir meslek olduğunu, hekimlerimizin sağlıklı toplum olabilme yolunda var gücüyle çalışarak, insanlığa nitelikli yaşam sunmayı amaç edindiğini ve sağlık hizmetlerinin her alanında fedakarca çalıştığını ifade ederek tüm sağlık personelinin 14 Mart Tıp Bayramını kutladı.